Przejdź do treści

#ciasto

Tort z wiśniową frużeliną
Tort z wiśniową frużeliną
Wegański tort z wiśniową frużeliną, wykonany z mąki pszennej i ziemniaczanej, trzcinowego cukru, mleka sojowego i oleju rzepakowego.
Torcik jabłkowo - kremowy
Torcik jabłkowo - kremowy
Ten wegański torcik jabłkowo-kremowy jest pełen smaków i tekstur, z wykorzystaniem mąki pszennej i ziemniaczanej, cukru trzcinowego i waniliowego.
Tofurnik owocowy vegestyl
Tofurnik owocowy
"Tofurnik owocowy" to wegański deser z tofu i z mleczkiem kokosowym, urozmaicony świeżymi owocami. To zdrowa alternatywa dla tradycyjnych ciast.
Wegańska szarlotka na kruchym cieście vegestyl
Wegańska szarlotka na kruchym cieście
To przepis na wegańską szarlotkę przygotowaną na kruchym cieście.
Banoffee vegestyl
Banoffee
"Wegańska odsłona ciasta Banoffee z suszonymi daktylami, śliwkami i morelami. Spód o smaku orzechów i owsa z wegańskim kremem z nerkowców i mleczkiem kokosowym. Bogato dekorowany owocami." Obłędny przepis i najlepsze Banoffee jakie jadłam!
Kruche z brzoskwiniami vegestyl
Kruche z brzoskwiniami
Wegański przepis na kruche ciasto z brzoskwiniami, które jest bogate w różnego rodzaju składniki. Dodatkowo, ciasto charakteryzuje się przyjemnym posmakiem brzoskwiń i wanilii.
Babka drożdżowa z różanym lukrem vegestyl
Babka drożdżowa z różanym lukrem
"Wegańska babka drożdżowa z lukrem różanym. Do jej wykonania używamy mąki, drożdży, cukru trzcinowego i roślinnej alternatywy dla mleka. Ciasto udekorowane pistacjami."
Wegański tofurnik z pistacjami i płatkami róży
WEGAŃSKI TOFURNIK Z PISTACJAMI I PŁATKAMI RÓŻY
Przepis na wegański tofurnik to proste i smakowite danie, które zadowoli wszystkich miłośników kuchni roślinnej. Ta pyszna, wegańska alternatywa dla tradycyjnego sernika. Ciasto najlepiej zrobić dzień wcześniej, gdyż idealne jest po około 8 godzinach w lodówce.