#ciasto
Tort z wiśniową frużeliną
Wegański tort z wiśniową frużeliną, wykonany z mąki pszennej i ziemniaczanej, trzcinowego cukru, mleka sojowego i oleju rzepakowego.
Torcik jabłkowo - kremowy
Ten wegański torcik jabłkowo-kremowy jest pełen smaków i tekstur, z wykorzystaniem mąki pszennej i ziemniaczanej, cukru trzcinowego i waniliowego.
Tofurnik owocowy
"Tofurnik owocowy" to wegański deser z tofu i z mleczkiem kokosowym, urozmaicony świeżymi owocami. To zdrowa alternatywa dla tradycyjnych ciast.
Wegańska szarlotka na kruchym cieście
To przepis na wegańską szarlotkę przygotowaną na kruchym cieście.
Banoffee
"Wegańska odsłona ciasta Banoffee z suszonymi daktylami, śliwkami i morelami. Spód o smaku orzechów i owsa z wegańskim kremem z nerkowców i mleczkiem kokosowym. Bogato dekorowany owocami." Obłędny przepis i najlepsze Banoffee jakie jadłam!
Kruche z brzoskwiniami
Wegański przepis na kruche ciasto z brzoskwiniami, które jest bogate w różnego rodzaju składniki. Dodatkowo, ciasto charakteryzuje się przyjemnym posmakiem brzoskwiń i wanilii.
Babka drożdżowa z różanym lukrem
"Wegańska babka drożdżowa z lukrem różanym. Do jej wykonania używamy mąki, drożdży, cukru trzcinowego i roślinnej alternatywy dla mleka. Ciasto udekorowane pistacjami."
WEGAŃSKI TOFURNIK Z PISTACJAMI I PŁATKAMI RÓŻY
Przepis na wegański tofurnik to proste i smakowite danie, które zadowoli wszystkich miłośników kuchni roślinnej. Ta pyszna, wegańska alternatywa dla tradycyjnego sernika. Ciasto najlepiej zrobić dzień wcześniej, gdyż idealne jest po około 8 godzinach w lodówce.