- Znaleziono 230 przepisów
Pasty i pasztety

Kandyzowane skórki cytrusów
W składzie są pomarańcze, mandarynki, cytryna, cukier trzcinowy i goździki. Idealne jako dodatek do deserów i ciast.

Paprykarz
"Wegański paprykarz, gotowany na bazie ryżu basmati, marchewki, selera, cebuli i suszonych pomidorów. Wzbogacony smakiem nori oraz pikantnymi przyprawami."

Fondue
Wege fondue z warzywami! Przepis zawiera ziemniaki, marchewkę, cebulę, czosnek oraz wegańskie substytuty dla serów, na przykład mozzarella marki GreenVie. Dodatkowo, posypujemy danie zmielonymi orzechami i przyprawiamy do smaku.

Pasztet orientalny z tofu
Wypróbuj tego wegańskiego pasztetu o orientalnym smaku. Robi się go z tofu, warzyw korzennych, przypraw takich jak curry, kardamon i sos Tamari. Jest aromatyczny dzięki dodatkowi świeżego rozmarynu. Idealny dla zwolenników wegańskiego stylu życia.

Pasztet z zielonej soczewicy
Wegański pasztet z soczewicy, urozmaicony warzywami i pieczarkami. Idealny dla miłośników roślinnych smaków.