Przejdź do treści
  • Znaleziono 230 przepisów

Pasty i pasztety

Kandyzowane skórki cytrusów vegestyl
Kandyzowane skórki cytrusów
W składzie są pomarańcze, mandarynki, cytryna, cukier trzcinowy i goździki. Idealne jako dodatek do deserów i ciast.
Paprykarz vegestyl
Paprykarz
"Wegański paprykarz, gotowany na bazie ryżu basmati, marchewki, selera, cebuli i suszonych pomidorów. Wzbogacony smakiem nori oraz pikantnymi przyprawami."
Fondue vegestyl
Fondue
Wege fondue z warzywami! Przepis zawiera ziemniaki, marchewkę, cebulę, czosnek oraz wegańskie substytuty dla serów, na przykład mozzarella marki GreenVie. Dodatkowo, posypujemy danie zmielonymi orzechami i przyprawiamy do smaku.
Pasztet orientalny z tofu vegestyl
Pasztet orientalny z tofu
Wypróbuj tego wegańskiego pasztetu o orientalnym smaku. Robi się go z tofu, warzyw korzennych, przypraw takich jak curry, kardamon i sos Tamari. Jest aromatyczny dzięki dodatkowi świeżego rozmarynu. Idealny dla zwolenników wegańskiego stylu życia.
Pasztet z zielonej soczewicy vegestyl
Pasztet z zielonej soczewicy
Wegański pasztet z soczewicy, urozmaicony warzywami i pieczarkami. Idealny dla miłośników roślinnych smaków.