#przekąska

Pakora
Przygotuj wegańską, chrupiącą przekąskę - pakorę z białej kapusty i mąki z ciecierzycy. Smaż na oleju z przyprawami takimi, jak curry, czy chilli.

Najlepsza wegańska przystawka
Przystawka wegańska zawierająca tofu, sos sojowy, papryki, oliwki, awokado, oraz liście sałat. Przyjemna alternatywa dla tradycyjnej kanapki. Idealna na śniadanie lub imprezę.

TOSTY WEGAŃSKIE, CZYLI POMYSŁ NA ŚNIADANIE :)
Tosty wegańskie to pyszne, bogate w różnorodne smaki kanapki.

Chlebek ziołowo-czosnkowy
Wegański chlebek ziołowo-czosnkowy, upieczony z mąki pszennej, drożdży i oliwy z oliwek. Wzbogacony aromatyczną masą ze szpinaku, ziół i wegańskiej alternatywy parmezanu.

Tureckie pide w wersji wegańskiej
Tureckie pide z wytrawnym farszem z warzyw i sojowym granulatem. Przepis na smaczne, orientalne danie z mąki, drożdży, oleju oraz różnorodnych warzyw i przypraw.

Wrap & gyros
Wegańskie wrapy przygotowywane z pysznymi składnikami jak cebula, ogórki konserwowe, kukurydza czy sojowe kotlety, zawinięte w pszenne placki. Sos majonezowy z domieszką ketchupu dodaje wyjątkowej nuty smaku.

Fondue
Wege fondue z warzywami! Przepis zawiera ziemniaki, marchewkę, cebulę, czosnek oraz wegańskie substytuty dla serów, na przykład mozzarella marki GreenVie. Dodatkowo, posypujemy danie zmielonymi orzechami i przyprawiamy do smaku.

Vege Sushi
Przepis na wegańskie sushi ze świeżymi składnikami, takimi jak awokado, tykwa czy tofu. Wyjątkowo smaczne i zdrowe! Wegańska opcja zdecydowanie najlepsza!

Pchali gruzińskie
"Wegańskie pchali gruzińskie - aromatyczne kule z buraków i orzechów włoskich. Przyprawy i kolendra dodają wyrazistości, a granat - wyjątkowego wykończenia."