Przejdź do treści
  • Znaleziono 230 przepisów

Dania główne

Wegańska zupa cebulowa z grzankami Vegestyl
Wegańska zupa cebulowa z grzankami
Wegańska zupa cebulowa z nutą tymianku i białego wina, podawana z grzankami i wegańską mozzarellą, zapiekana do chrupkości.
Zupa szczawiowa vegestyl
Zupa szczawiowa
Zupa szczawiowa, delikatnie kwaskowy smak z dodatkiem tofu.
Leczo z dynią vegestyl
Leczo z dynią
Wegańskie leczo z dynią, idealne danie dla miłośników warzywnych przysmaków.
Alla carbonara, czyli najlepszy wegański przepis vegestyl
Alla carbonara, czyli najlepszy wegański przepis!
"Wegański przepis na Alla Carbonara. Makaron tagliatelle, tofu, czosnek, świeże zioła i wegańska śmietanka - to idealny posiłek dla wegan, lubiących włoskie smaki."
Aromatyczne plasterki z ziemniaków z ziołami vegestyl
Aromatyczne plasterki z ziemniaków z ziołami
Aromatyczne plasterki z ziemniaków, przyprawione ulubionymi ziołami i przyprawami, podane z wegańską alternatywą jogurtu.
Wegańska szakszuka vegestyl
Wegańska szakszuka
"Nasza wegańska szakszuka składa się z krojonych pomidorów, pulpy, czosnku, cebuli, czerwonej fasolki, papryki, wegańskiej alternatywy sera feta, awokado, soli himalajskiej i świeżych ziół. Najlepsza szakszuka jaką jedliśmy"
Bakłażan marynowany vegestyl
Bakłażan marynowany
Wegański przepis na marynowane bakłażany. Składniki obejmują grillowane bakłażany, cebulę, żurawinę, aromatyczne zioła i sos sojowy.
Risotto z borowikami vegestyl
Risotto z borowikami
Wegańskie risotto, które składa się ze specjalnego ryżu, borowików i białego wina. Doskonałe uzupełnienie diety przepisów roślinnych, które wprowadzają różnorodność. Przepis na dwie solidne porcje.
Tagliatelle z borowikami vegestyl
Tagliatelle z borowikami
Wegańskie Tagliatelle z borowikami przyrządzane z użyciem śmietanki sojowej, ziaren pieprzu, sosu sojowego i świeżej zielonej pietruszki. Idealne dla wegan!
Wegański ramen z dynią i Kimchi vegestyl
Wegański ramen z dynią i Kimchi
"Ciekawy przepis na wegański ramen. Finalny smak to zasługa dodatku kimchi i nori. Przepis jest bogaty w kwaśne smaki."